001.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час виїзного прийому поспілкувався із сумчанами, що мешкають по вул. Харківська, 44.

Саме тут нещодавно відремонтували доріжку, якою щодня ходить велика кількість людей, адже пролягає вона до решти будинків, розташованих неподалік, магазину, дитсадка, зупинки громадського транспорту.

Жителі будинку щиро подякували міському голові за турботу і розуміння того, наскільки важливі для людей нормальні, рівні дороги та тротуари, на що Олександр Лисенко зауважив: «Люди дякують за те, що вони повинні мати по праву. Ми робимо те, що маємо роботи. Хочу запевнити – кількість відремонтованих доріг у Сумах лише збільшуватиметься».

Спілкуючись із сумчанами, Олександр Лисенко поцікавився, чи задоволені вони якістю виконаних робіт, а також запропонував жителям висловити пропозиції щодо подальшого благоустрою навколишньої території. Городяни звернулися до міського голови з проханням покращити освітлення біля дитячого садочку та відремонтувати дорогу поруч із будинками № 54 та № 58. Їх, сказав міський голова, включать до титульного списку вже на наступний рік.

«Користь від таких виїзних зустрічей, безумовно є. Адже ти бачиш, що вже зроблено, що ще треба зробити, що болить сумчанам. Ніхто з посадовців так не розповість про ту чи іншу проблему, як ті, хто стикається з нею кожного дня», – резюмував Олександр Лисенко.