004.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО разом з профільним заступником Олександром ЖУРБОЮ та директором департаменту інфраструктури міста Григорієм ЯРЕМЕНКОМ проінспектували виконання робіт з ремонту комунікацій та тепломереж у будинках № 115, № 131 та № 129 по пр-ту Курський.

Директор КП «Жилкомсервіс» Сергій СИТНИК повідомив: «В підвалах по коліно стояла вода, постійно протікали труби. Зараз ми все виправили: почистили підвали, замінили труби, ізолювали мережі. На сьогодні ситуацію можна розцінювати як задовільну, але роботи ще багато».

Проте Олександр Лисенко, побачивши стан комунікацій та поспілкувавшись з мешканцями, залишився незадоволений станом виконаних робіт та на місці дав доручення директору департаменту інфраструктури міста переглянути можливість заміни підрядних фірм, які виконували замовлення.

«Якщо ми говоримо про капітальний ремонт підвалів та комунікацій, то це має бути саме капітальний ремонт, а не часткові заміни чи покращення. Починаючи від заміни труб і закінчуючи фарбуванням, відновленням освітлення та вхідної частини. Щоб мешканці будинку могли спокійно зайти і побачити результати, адже зовсім скоро, коли люди створять ОСББ, це буде їх власністю і ми маємо вже зараз робити все можливе, щоб будинки були в нормальному стані», - повідомив він.