007.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО проінспектував роботу підрядних організацій, що виконували ремонтні роботи у підвалі будинку № 15 по пр-ту М. Лушпи.

Разом із очільником міста об’єкт оглядали його профільний заступник Олександр ЖУРБА, директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО, керівники всіх обслуговуючих організацій, мешканці будинку та журналісти.

Безпосередньо на місці вони спільно оцінювали роботу КП «Сумитеплоенергоцентраль» та підрядних організацій, що виконували ремонтні роботи у підвалі будинку. Їхні труди контролери оцінили на «добре», адже все було зроблено вчасно та в повному обсязі.

«Саме так і треба робити: труби замінили, теплопункт ізолювали, сміття за собою прибрали. Сьогодні я зібрав тут майже всіх, хто пов’язаний зі сферою ЖКГ в місті Суми для того, щоб показати, як треба ремонтувати підвали. Можна ще краще, але гірше – не можна. Я хочу, щоб всі ЖЕКи взяли собі за приклад ці підвали», – наголосив Олександр Лисенко.

Міський голова запевнив, що попри критику опонентів, і надалі відстоюватиме необхідність проведення ремонтів житлового фонду міста за кошти міського бюджету. Влада, переконаний очільник Сум, не має морального права залишити мешканців наодинці з комунальними негараздами, що накопичувались роками.