004.jpg

Шановні сумчани!

Рівно чверть століття тому мільйони українців де-факто підтвердили прагнення українців жити у власній вільній державі та наблизились до здійснення споконвічної мрії нашого народу про свободу та незалежність.

Серед тих 90%, хто ствердно відповів на запитання референдуму «Чи підтверджуєте Ви Акт проголошення незалежності України?» були й десятки тисяч жителів нашого міста, які цілими родинами поспішали на виборчі дільниці.

1 грудня 1991 року наша країна вийшла на новий рівень розвитку та самоствердження. Лише за перший місяць після референдуму Україну визнало 57 держав світу, що дало поштовх до подальшої міжнародної співпраці.

І хоча з того часу минуло вже 25 років, але переконання українців щодо самостійності та незалежності своєї держави залишаються незламними.

Сьогодні ми змушені зі зброєю в руках відстоювати свій вибір. Та я впевнений, що захистимо суверенітет і територіальну цілісність нашої країни, адже ніхто й ніколи не зможе відібрати у нас нашу волю та гідність.

Закликаю усіх сумчан, патріотів до єдності та спільної праці на благо нашої громади і держави.

Слава Україні!

З повагою

Сумський міський голова                                                                                                                  Олександр Лисенко