004.jpg

У Сумах відбулись заходи з нагоди Дня Збройних Сил України.

День Збройних Сил України був заснований постановою Верховної Ради України в 1993 році. Це свято широко відзначається в Україні щорічно 6 грудня, в день ухвалення Закону України «Про Збройні Сили України».

У Сумах відбувся ряд заходів, присвячених цьому святу, що розпочались із привітання та нагородження бійців 15-го окремого мотопіхотного батальйону міським головою Олександром ЛИСЕНКОМ.

Грамотами та нагрудними знаками були нагороджені бійці, які проявили відвагу, мужність та високий професіоналізм при виконанні бойових завдань в зоні проведення антитерористичної операції.

Олександр Лисенко зазначив, що бійці, котрих було нагороджено, – це справжній приклад не тільки для інших солдатів, а й для усіх сумчан.

Цього ж дня відбулось покладання квітів до меморіального знаку на честь героїчно полеглих в зоні АТО бійців 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади та інших учасників антитерористичної операції.

Вшанувати пам’ять загиблих прийшли представники міської влади, товариші по службі, друзі та рідні воїнів, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України. Символізуючи цим, що пам’ять про сучасних Героїв навічно залишиться в серцях та думках громадян.