004.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО, директор Сумського обласного благодійного фонду «Хельвеція» Микола РЕЗНІК та президент об’єднання «Help-Point-Sumy» Маріанне ПІФФАРЕТТІ підписали тристоронню угоду про співпрацю щодо надання гуманітарної допомоги у 2017 році.

«У рамках співпраці до Сум прибудуть два конвої, в кожному з них буде п’ять вантажних автомобілів для допомоги школам, лікарням, пожежним частинам, поліції та соціальним закладам. Перший конвой відбудеться у квітні-травні, другий – у вересні-жовтні», – повідомила Маріанне Піффаретті.

Міський голова Олександр Лисенко від усіх сумчан подякував благодійникам за багаторічну підтримку та допомогу соціальним та освітнім закладам обласного центру.

«Для нас це вкрай важливо, і ми щиро Вам, Маріанне, вдячні за те, що Ви багато років допомагаєте розвивати наше місто. Ми співпрацюємо вже більше 10 років і мені приємно, що це буде вже 23 та 24 гуманітарні конвої відповідно», – зазначив Олександр Лисенко.

Директор департаменту комунікацій та інформаційної політики Антоніна КОХАН також подякувала Маріанне Піффаретті та Миколі Резніку за багаторічну співпрацю.