0012.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО, секретар міської ради Андрій БАРАНОВ та представники міського депутатського корпусу привітали вихованців дитячого будинку з Днем Святого Миколая.

На солодке дітям привезли торти, придбані в рамках благодійної акції «Подарунок під подушку», до якої активно долучились небайдужі сумчани та депутати міської ради від фракції «ВО «Батьківщина».

Олександр Лисенко побажав юним сумчанам бути здоровими та щасливими. Зі свого боку очільник міста пообіцяв спільно з депутатами та виконавчим комітетом дбати за те, аби дітям було в місті комфортно.

Олександр Лисенко разом із Андрієм Барановим пройшлись закладом та ознайомились із умовами проживання вихованців. Принагідно міський голова поцікавився у дітей, чи сподобалась їм інтерактивна книга «Казкове місто Суми», 20 примірників якої днем раніше він придбав за власний кошт і подарував підопічним дитячого будинку.

Очільник міста пообіцяв згодом іще раз зустрітись з дітьми у неформальній обстановці, аби дізнатись із перших вуст, чого дівчата та хлопці потребують для свого розвитку.

Серед головних подарунків, про які діти попросили посадовців нині, був комп’ютер. І він у дітей незабаром буде, запевнили міський голова та секретар міської ради.