006.jpg

КП «Електроавтотранс» презентувало чотири нові автобуси, придбані за системою електронних закупівель ProZorro.

Транспорт обладнаний автоматизованою системою підрахунку пасажирів «автокондуктор», GPS та Wi-Fi, що підвищить комфорт пасажирів.

«Цими автобусами ми «закриємо» ті райони, по яких зараз є проблема з транспортом, а саме Баси та Баранівку. І вже в наступному році плануємо купувати низькополі автобуси для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями, як нам і підказували громадські активісти. Ми вже знаємо приблизну вартість такого виду транспорту, але поки що фірми-виробники не називаємо, адже все має бути прозоро: яка фірма запропонує найвигіднішу ціну – та і переможе»,– зазначив Олександр ЛИСЕНКО

Віталій ОДНОРОГ, директор КП «Електроавтотранс», повідомив, що автобуси – не єдина гордість підприємства і продемонстрував капітально відремонтований тролейбус, в якому з’явились і додаткові функції. Тепер кожен пасажир зможе зарядити мобільний телефон або гаджет завдяки встановленій в салоні USB-розетці.

Міський голова доручив очільнику комунального підприємства закріпити цей тролейбусом за новим маршрутом, що проляже вул. Прокоф’єва.