006.jpg

Сумський міський голова долучився до святкового заходу «Вітаймо жінку – щастя оберіг», який відбувся 6 березня у приміщенні Сумського обласного академічного театру драми та комедії імені М.С. Щепкіна.

Захід був присвячений до Міжнародного дня прав жінок і миру та зібрав більше 400 представниць прекрасної статі, серед них жінки-волонтери, жінки-учасниці АТО, вчительки, працівниці місцевого самоврядування та інші.

«Дякую усім вам за вашу щоденну роботу, за те, що завжди підставляєте нам своє плече, даєте по-жіночому розумні поради, за те, що завжди маєте терпіння. І це я говорю не як міський голова, а від усіх чоловіків нашого міста. Не даремно більша половина працівників виконкому – жінки, адже саме ви можете приймати мудрі рішення на користь громади», - зазначив Олександр Лисенко.

А за наполегливу самовіддану працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до обраної справи, активну громадську позицію та з нагоди Міжнародного жіночого дня міський голова нагородив грамотами та книгами «Суми. Вулицями старого міста» директора інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Сумської міської ради Галину ПЛАХОТНІКОВУ, завідувача відділення загальної практики сімейної медицини №4, лікар загальної практики комунальної установи «Сумська міська клінічна лікарня №5» Олександру ДНЄПРОВУ та заступника директора ремонтно-будівельного підприємства «Рембуд» Галину СОЦКУ.