002.jpg

10 березня у загальноосвітній школі №23 відбулось відкриття спортивної зали для занять гімнастикою.

Більше сотні учнів, батьків, викладачів та посадовців зібралися біля КУ СЗОШ №23 для того, щоб відкрити спортивний комплекс для дітей міста. Приміщення, яке при будівництві школи було передбачене для басейну, було капітально відремонтовано та обладнано для занять гімнастикою та аеробікою.

Ініціаторами даного проекту стали Президент федерації зі спортивної та фітнес аеробіки у Сумській області Оксана ДУБИНСЬКА та директор СЗОШ №23 Наталія ПЕДЯШ.

«Це приміщення пустувало ще з часів відкриття школи, а зараз, дякуючи міському голові та депутатам міської ради, ми маємо чудовий спортивний комплекс. В першій половині дня тут будуть проходити уроки фізичної культури для учнів початкових класів, а у другій – діти зі всього міста будуть відвідувати відповідні секції», - повідомила Наталія ПЕДЯШ.

На відкриття завітали Сумський міський голова Олександр ЛИСЕНКО, заступники міського голови Володимир ВОЙТЕНКО та Степан ПАК, секретар міської ради Андрій БАРАНОВ, начальник відділу молоді та спорту Віра МОТРЕЧКО, а також депутати Сумської міської ради Анатолій САГАЧ, Володимир ШИЛОВ, Оксана КУБРАК та Ольга ФІРСОВА.

«Закінчився час, коли закривали школи та садочки. Починається час відбудови нашого міста. Я дякую всім, хто долучився до цієї великої справи. Подивіться скільки усміхнених дітей, це – майбутні чемпіони. Заради цього ми і працюємо», - прокоментував Олександр Лисенко.