006.jpg

У Сумах пройшов дитячий спортивний фестиваль «Відкриті уроки футболу», який зібрав учнів майже усіх шкіл міста та району.

Федерація футболу України разом з відділом у справах молоді та спорту Сумської міської ради продовжують тісну співпрацю та реалізацію важливих спортивних заходів з розвитку шкільного футболу. Проект є потужним поштовхом до розвитку підліткового спорту, а головна мета проекту - прищепити любов до найпопулярнішої гри в Україні.

«Сьогодні спортивний центр «Барса» зібрав більше 300 дітей з різних шкіл міста та району. Це є чудовим показником популярності та зацікавленості молоді до футболу. Звісно ж, цей інтерес ми маємо заохочувати та підтримувати», - коментує начальник відділу з питань молоді та спорту Віра МОТРЕЧКО.

Після офіційного привітання, до якого долучився і Сумський міський голова Олександр ЛИСЕНКО, кожній школі було презентовано м’ячі для футболу, якими і продовжили займатись школярі.

«Розвиток футболу на Сумщині це не просто слова. Ми маємо багато чудових прикладів – це і Олег ГУСЄВ, гравець Київського «Динамо», і Михайло ФОМЕНКО відомий футболіст та тренер. Це всесвітньовідомі «футбольні» прізвища, тож вам, шановні дітки, я бажаю в майбутньому досягти таких висот, а може навіть і перевершити. Ми ж, як міська влада, будемо робити все необхідне для розвитку дитячого футболу», - зазначив міський голова.