003.jpg

Центр надання адміністративних послуг презентував конференц-залу для сумчан.

Задля підвищення рівня надання послуг, згідно умов облаштування, вказаних у довіднику Міністерства регіонального будівництва, у Сумському ЦНАПі створили конференц-залу, яка облаштована найсучаснішими технологіями для проведення різноманітних заходів, має велику площу та функціонал.

«Приміщення, яке було майже неможливо використовувати нарешті відреставроване. Ця зала буде відкритою та доступною для громадських організацій міста, ОСББ та інших органів самоорганізації населення для проведення презентацій, конференцій та інших заходів, адже поле для діяльності дуже велике», - зазначає начальник управління «Центр надання адміністративних послуг» Алла СТРИЖОВА.

Сумський міський голова Олександр ЛИСЕНКО та заступник міського голови Ольга ВОЛОШИНА також долучились до цієї події.

«Приймаючи рішення про виділення коштів для створення сучасного конференц-залу, ми розуміли, що якісна база центру – означає високий рівень послуг. Сьогодні ми можемо впевнено сказати, що, прийшовши в нашу установу, містяни отримають швидкий та якісний сервіс та оперативну допомогу. Цього ми і прагнули, але на цьому зупинятись не плануємо», - повідомив Олександр Лисенко.

Реставрація конференц-зали тривала близько восьми місяців, а на всі роботи знадобилось 1,1 млн. з міського бюджету.