002.jpg

26 травня 2017 року о 10:00 у виставковому центрі «Іллінський» Сумської торгово-промислової палати відбулось відкриття XІV Міжнародної універсальної виставки міжрегіональної і зовнішньоекономічної співпраці «Слобожанський міст-2017».

Під час виставки близько 40 підприємств і установ області, України та світу презентували свої здобутки. Також у рамках заходу відбувся бізнес-форум за участю представників Міжнародного Трейд-клубу в Україні.

«Сумська торгово-промислова палата створює умови для поглиблення та зміцнення ділових зв’язків на національному і міжнародному рівні. «Родзинкою» цьогорічної виставки стане проведення бізнес-форуму, в якому візьмуть участь представники Міжнародного Трейд-клубу в Україні, з яким нас пов’язує багатолітня співпраця. Зокрема, свою участь у заході підтвердили дипломати, радники Посольств Болгарії, Канади, КНР, Литви, Угорщини в Україні, підприємці Азербайджану, Литви, Словаччини», – підкреслив президент Сумської торгово-промислової палати Костянтин МАКАРЕНКО.

Долучились до заходу і представники обласної та міської влади. Зокрема перший заступник Сумського міського голови Володимир ВОЙТЕНКО зазначив, що «Слобожанський міст-2017» – це черговий крок до налагодження міжнародної співпраці на регіональному рівні.

«Сьогодні в цих стінах ми бачимо кращих представників бізнесу Сумської області, України та світу в цілому. Можу впевнено сказати – місто Суми та Сумська область гідно представлена на рівні з закордонними представниками. Я завжди говорив, що співпраця влади і бізнесу – це шлях до розвитку міста. Наразі ми бачимо, що ця теза є вірною на сто відсотків», - зазначив Володимир Войтенко.

Цим заходом Україна та, зокрема, місто Суми вкотре підтвердили, що мають потужний інвестиційний та економічний потенціал.