003.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО презентував інвестиційний потенціал міста директорам підприємств GualaPack Group.

Очільник обласного центру ознайомив гостей із 12 країн світу з містом та його інвестиційними можливостями, розповів про низку вже реалізованих інвестиційних проектів. Олександр Лисенко наголосив на тому, що міська влада готова всіляко допомагати інвесторам у започаткуванні та веденні бізнесу в Сумах.

«Іноземні інвестиції – це нові підприємства, нові робочі місця. Суми мають значний економічний потенціал, тож давайте спільно його задіювати. Зі свого боку обіцяємо робити все можливе, аби інвесторам комфортно працювалось у нас», – зазначив міський голова.

Він повідомив, що наразі в Сумах визначено три ділянки під провадження інвестиційної діяльності: одна під розміщення Індустріального парку, решта дві – під інвестиційні проекти.

Генеральний директор «ГуалаПак-Італія» Мікеле ГУАЛА подякував керівництву міста та області за співпрацю, а також за гостинний прийом.

А генеральний директор ТОВ «Гуала Кложерс Україна» Володимир ЗАЄЦЬ закликав своїх колег з інших підприємств компанії донести інформацію про Суми та область до представників бізнесу своїх країн. Аби потенційним інвесторам було простіше зорієнтуватись, начальник відділу інвестицій та зовнішнього партнерства департаменту фінансів, економіки та інвестицій Валентина ХИЖНЯК презентувала гостям Інвестиційний паспорт міста.