001.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО відвідав комунальне підприємство «Електроавтотранс», де оглянув придбані за кошти міського бюджету нові автобуси, які комунальний перевізник отримав у п’ятницю, 29 вересня.

«Наше завдання забезпечувати нормальні умови пересування жителів міста комунальним транспортом, тому придбання нових автобусів і тролейбусів – один із пріоритетів нашої роботи», – зазначив Олександр Лисенко.

Кожен із трьох нових автобусів «Isuzu» вартість 1 млн 972 тис. грн. може перевозити до 52 осіб. Він пристосований для пасажирів з інвалідністю. Система обігріву та кондиціонування дозволяє створити ідеальний клімат взимку та влітку. Наразі триває оформлення відповідної документації.

«Додатково завод за свої кошти оснащує автобуси відеоспостереженням, а також надав ремкомплект для ТО-1 до 100 тисяч гривень», – повідомив директор КП «Електроавтотранс» Віталій ОДНОРОГ.

Розширення автопарку підприємства дасть змогу після внесення змін до транспортної схеми спрямувати комунальний транспорт на вул. Добровільну та Тополянську тим самим послабити проблему транспортного забезпечення
віддалених мікрорайонів.

Міський голова наголосив керівникові КП «Електроавтотранс» на тому,що одночасно з придбанням нових автобусів, комунальне підприємство має підтримувати в належному стані і наявний рухомий склад з тим, аби на кожному маршруті була щонайменше одна підмінна машина.

До кінця жовтня на КП «Електроавтотранс» очікують на чотири автобуси 100+.