0012.jpg
Шанoвні захисники України!

Сьогодні за традицією, що бере свій початок із 1993 року, Україна відзначає День Збройних Сил України.

Проте, по-справжньому зрозуміти, що таке українська армія, кожному із нас довелось лише декілька років тому. У часи, коли над нашою країною нависла загроза з боку східного сусіда, українські військовослужбовці показали, на що здатні.

Сучасним захисникам є з кого брати приклад. В арсеналі Збройних Сил України – подвиги минулих поколінь українців у війнах ХХ століття, досвід сучасників, здобутий у миротворчих операціях в гарячих точках світу.

Кожен, хто ніс чи несе нині службу у Збройних Силах України, в тилу чи на передовій, – це приклад мужності, незламності та любові до Вітчизни.

Сьогодні ми вшановуємо тих, хто забезпечує надійну оборону Вітчизни, береже її недоторканність та територіальну цілісність і згадуємо тих, хто поклав своє життя, боронячи свободу, волю, єдність і незалежність української держави .

Нехай якомога швидше настане мир на сході нашої країни, і вам більше ніколи не доведеться застосовувати військові навички у реальних боях.

Від усієї сумської громади зичу вам міцного здоров’я, витримки та наснаги.

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

З повагою
міський голова                                                                                                                                 Олександр Лисенко