0012.jpg

Під час щопонеділкової апаратної наради в. о. міського голови Володимир ВОЙТЕНКО повідомив, що відсьогодні у місті розпочинають ремонти доріг.

В. о. міського голови зазначив, що стан доріг вимагає термінових дій, і міська влада вже розпочинає їх виконувати.

«Погоді умови дозволяють приступити до ремонтних робіт і сьогодні вже п’ять бригад виїхали по об’єктах. Тож розпочинаємо ремонтувати дороги по вул. Степана Бандери, вул. Героїв Крут, вул. Харківська, та Покровська площа (район Макдональдзу). А також будемо приступати до великого капітального ремонту дороги по вул. 20 років Перемоги, – повідомив Володимир Войтенко. – Два асфальтні заводи вже готові до роботи. Новий запрацює тоді, коли ми приступимо до проведення капітального ремонту».

Разом з тим, начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій ШИЛОВ повідомив, що управління виконало доручення в. о. міського голови, і наразі схема перекриття та об’їзду ділянки дороги по вул. 20 років Перемоги узгоджена з поліцією і вже найближчім часом буде підготовлено відповідне рішення виконавчого комітету.

Крім того, Віталій Шилов розповів, що управління капітального будівництва та дорожнього господарства опрацювало питання будівництва дороги по вул. Ковпака (район обласної лікарні).

«Це ділянка завдовжки 0,5 км, нажаль, там асфальтне покриття зовсім відсуне, тож коштів потрібно багато, – зазначив він. – Будемо звертатися до постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики з проханням виділення коштів на проектно-кошторисну документацію. Дане питання плануємо винести на розгляд на квітневу сесію міської ради».

Володимир Войтенко ще раз наголосив на тому, що головне завдання – максимально швидко привести автошляхи до нормального стану та якісно виконати поточний і капітальний ремонт доріг. Разом із тим закликав департамент інфраструктури міста попіклуватися про чистоту тротуарів.