007.jpg

Зранку міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів виїзну нараду щодо стану та перспектив здійснення перевезень пасажирів комунальним підприємством «Електроавтотранс».

На нараді були присутні заступник міського голови Олександр ЖУРБА, начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО, директор КП «Електроавтотранс» Віталій ОДНОРОГ.

Очільник міста наголосив керівникові комунального підприємства на безперебійній роботі комунального перевізника, покращенні фінансового стану підприємства, на поповненні автопарку підприємства новою технікою та ремонті наявної, аби на кожному з маршрутів була резервна одиниця техніки, і на дотриманні культури обслуговування пасажирів.

Також Олександр Лисенко вказав очільникам підприємства та профільного відділу на необхідність підсилення транспортом наявних маршрутів і планування нових. При виконанні цих двох його доручень міський голова розпорядився враховувати пропозиції містян, що надходять у відповідних петиціях і зверненнях.

«Ми повинні створити конкуренцію приватним перевізникам. І послуги, які надає КП «Електроавтотранс», мають бути високої якості», – наголосив очільник міста.

Олександр Лисенко вкотре підкреслив важливість здійснення на базі підприємства підготовки водіїв тролейбусів, котрих не вистачає, та забезпечення їх житлом. Як повідомив, Віталій Однорог, питання облаштування по вул. Прокоф’єва гуртожитку для кермувальників «рогатих» на стадії вирішення.

Начальнику відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг міський голова наказав не зволікати з проведенням розрахунку пасажиропотоку і дослідженням мобільності та міграції жителів.